Termeni și condiții

Termeni și condiții de accesare și utilizare a site-ului www.robomaniacs.ro
ROBOMANIACS, Site- www.robomaniacs.ro, numit în continuare ROBOMANIACS SRL, este brandul exlusiv și propietatea exclusivă a societății comerciale ROBOMANIACS SRL, cu sediul social în Oraș Oradea, Str. Sovata, nr.13B, Bihor, identificată prin cod fiscal RO48800180, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J5/2370/2023.
Accesarea, vizitarea și utilizarea tuturor serviciilor oferite, precum și a conținutului, prin intermediul site-ului www.robomaniacs.ro, presupune acceptarea Termenilor și Condițiilor expuse și definite mai jos. În cazul în care nu acceptați Termenii și Condițiile expuse și definite mai jos, vă rugăm să nu accesați, vizitați și utilizați serviciile oferite prin intermediul site-ului www.robomaniacs.ro .

Definiții


Client – O persoană fizică sau juridică care accesează, vizitează și utilizează Conținutul și Serviciile oferite de ROBOMANIACS SRL și care a plasat cel puțin o comandă;
Utilizator – O persoană fizică sau juridică, care obține sau deține accesul la vizitarea și utilizarea tuturor serviciilor oferite de ROBOMANIACS SRL.
Cont – ansamblu format din adresă de e-mail și o parolă care permite unui singur Client, accesul la anumite secțiuni restricționate ale Site-ului care oferă dreptul la acces la anumite servicii. plasarea și transmiterea unei comenzi, precum și crearea unui conținut de informații despre Client și istoricul acestuia în Site ( Comenzi efectuate, facturi emise, garanțiile produselor, etc.);


Conținut:

Toate informațiile aflate pe Site-ul www.robomaniacs.ro și oferite de ROBOMANIACS SRL spre accesarea, vizitarea și utilizarea acestora, de către Client;
Toate informațiile trimise către Client/Utilizator de către ROBOMANIACS SRL, sau un angajat al ROBOMANIACS SRL, prin orice mijloc de comunicare existent și disponibil, conform datelor de contact specificate de Client/Utilizator;
Toate informațiile legate de produsele deținute de ROBOMANIACS SRL;
Toate informațiile referitoare la ROBOMANIACS SRL, care au caracter public;
Comandă – procesul prin care Clientul/Utilizatorul intenționează să achiziționeze produsele comercializate de ROBOMANIACS SRL prin intermediul Site-ului www.robomaniacs.ro ;
Document – prezentele informații din Termeni și Condiții;
Newsletter – mijloc de informare electronic, prin care sunt transmise prin e-mail sau SMS, către Client/Utilizator, informații cu privire la produsele și/sau campaniile promoționale desfășurate de ROBOMANIACS SRLîntr-o anumită perioadă;
Produse – bunurile care sunt puse la dispoziția Clientului/Utilizatorului de către ROBOMANIACS SRL, pentru a putea fi achiziționate, prin intermediul Site-ului, contra-cost;
Serviciu – comerțul electronic desfășurat doar pe secțiunile publice ale Site-ului, cu scopul de a oferii Clientului/Utilizatorului posibilitatea de a achiziționa produse prin mijloace electronice sau alte căi de comunicare;
Site – domeniul www.robomaniacs.ro , precum și subdomeniile acestuia;
Specificații – toate informațiile produselor comercializate prin intermediul Site-ului www.robomaniacs.ro , așa cum sunt specificate în descrierea produselor;
Tranzacție – operațiunea de plată, încasare sau rambursare a unei sume de bani, ca urmare a achiziționării, respectiv a vânzării, a unui produs oferit prin intermediul Site-ului www.robomaniacs.ro ;

Dispoziții Generale


Acest document stabilește Termenii și Condițiile de accesare, vizitare sau utilizare ale site-ului, conținutului și serviciului, de către Client/Utilizator.
ROBOMANIACS SRL are dreptul de a modifica acest Document, în orice moment, pentru a se conforma tuturor reglementărilor legislației în vigoare, ale politicilor interne ale societății sau ale tehnologiei folosite.
ROBOMANIACS SRL are dreptul să modifice, să suspende sau să înceteze comercializarea produselor, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, parțial sau total, cu sau fără notificare prealabilă.
ROBOMANIACS SRL asigură funcționarea optimă a site-ului și va lua toate măsurile necesare în cazul în care vor exista probleme tehnice.
Site-ul www.robomaniacs.ro deținut de ROBOMANIACS SRL, este site public.
ROBOMANIACS SRL nu este responsabil pentru daunele materiale, intelectuale sau de orice altă natură, ca urmare a folosirii necorespunzătoare a serviciilor și produselor oferite. De asemenea, ROBOMANIACS SRL nu este răspunzător pentru nici o daună produsă echipamentelor Clientului/Utilizatorului, prin utilizarea necorespunzătoare a site-ului, conținului și serviciilor oferite de ROBOMANIACS SRL.
Clientul/Utilizatorul este direct responsabil pentru pentru daunele materiale, intelectuale sau de orice altă natură, produse site-ului, conținutului și a serviciilor oferite de ROBOMANIACS SRL.
În cazul în care Clientul/Utilizatorul nu este de acord cu prezentul Document, nu are dreptul de a accesa Site-ul, Conținutul și Serviciile oferite de ROBOMANIACS SRL.
ROBOMANIACS SRL oferă Clientului/Utilizatorului dreptul de a reveni asupra deciziei de a fi de acord cu prezentul Document.

Reguli de utilizare a Site-ului


ROBOMANIACS SRL interzice utilizarea Site-ului, Conținutului și a Serviciilor, pentru promovarea sau comercializarea a altor produse decât cele prezentate pe site.
Accesarea, vizitarea și utilizarea Site-ului, de către Client/Utilizator se face exclusiv pentru scop personal, non-comercial.
ROBOMANIACS SRL interzice accesul la Site prin orice alt mijloc decât cel oferit de către prezentul Document; de asemenea se interzice accesarea, vizitarea și utilizarea site-ului cu scopul de produce orice fel de daune echipamentelor deținute de Robomaniacs.
Orice copiere, inserare, adăugare, ștergere și orice alte operațiuni, înafară de cele oferite de ROBOMANIACS SRL, intră sub incidența legislației în vigoare.
Prin utilizarea necorespunzătoare a Site-ului, care aduce un prejudiciu material, intelectual sau de orice altă natură, ROBOMANIACS SRL are dreptul de a bloca permanent Clientul/Utilizatorul care a produs prejudiciul, precum și obligarea acestuia la plata daunelor/despăgubirilor pentru prejudiciul cauzat.

Conținutul și proprietatea intelectuală


Absolut toate informațiile care se regăsesc în site-ul www.robomaniacs.ro , care alcătuiesc conținutul acestui site ( imagini, sigle, simboluri, butoane, texte și orice alt conținut al site-ului) sunt proprietatea exlusivă a societății comerciale ROBOMANIACS SRL, a brand-ului ROBOMANIACS SRL.
Informațiile care alcătuiesc conținutul site-ului www.robomaniacs.ro au caracter prezentativ și informativ, acestea nereprezentând obligații contractuale.
ROBOMANIACS SRL va asigura corectitudinea tuturor informațiilor publice de pe site: informații despre produse, descrierea produselor, prețurile acestora etc.
În cazul în care Clientul/Utilizatorul constată că anumite informații sunt eronate, acesta poate contacta ROBOMANIACS SRL, prin mesaj scris la adresa office@robomaniacs.ro .
Clientul/Utilizatorul are dreptul de a folosi conținutul site-ului doar în scop personal sau non-comercial. Orice copiere, inserare, adăugare, ștergere și orice alte operațiuni, înafară de cele oferite de ROBOMANIACS SRL, intră sub incidența legislației în vigoare. Clientul/Utilizatorul are dreptul de a publica, cu scop non-comercial, informații care nu aduc un prejudiciu material, intelectual sau de orice altă natură.
Este interzisă adresarea unor injurii și utilizarea limbajelor neadecvate, ROBOMANIACS SRL având dreptul de a gestiona și elimina toate informațiile care pot aduce un prejudiciu material, intelectual sau de orice altă natură, fără a informa Clientul/Utilizatorul.
În cazul în care Clientul/Utilizatorul dorește utilizarea conținutului sub o altă formă decât cele agreate în prezentul document, acesta primește dreptul doar prin solicitarea scrisă și trimisă pe cale electronică (e-mail) la adresa office@robomaniacs.ro .

Newsletter. Abonarea și dezabonarea


Newsletter-ul sau buletinul informativ, este mijlocul de informare electronic, prin care sunt transmise prin e-mail sau SMS, către Client/Utilizator, informații cu privire la produsele și/sau campaniile promoționale desfășurate de ROBOMANIACS SRL într-o anumită perioadă.
Clientul/Utilizatorul are dreptul de a se abona la newsletter prin completarea unui formular și prin acceptarea acestuia, iar datele Clientului/Utilizatorului vor fi folosite de ROBOMANIACS SRL în limitele Politicii de Confidențialitate.
Clientul/Utilizatorul are dreptul de a renunța oricând la primirea Newsletter-ului, prin folosirea link-ului sau a legăruii destinate pentru acest scop sau prin informarea în scris, prin e-mail, la adresa office@robomaniacs.ro
ROBOMANIACS  nu solicită nici o informație Clientului/Utilizatorului, prin acest mijloc de comunicare, cu privire la datele personale, conturi și parole personale, carduri bancare. În cazul unei astfel de situații, Clientul/Utilizatorul are obligația de a informa Robomaniacs și de a furniza toate informațiile necesare.
ROBOMANIACS SRLare dreptul de a selecționa Clienții/Utilizatorii, în vederea trimiterii newsletter-ului, cât și de a elimina din baza de date un Client/Utilizator, fără nici o informare sau notificare.

Politica de vânzare online


Accesul la serviciul de achiziționare a produselor oferite de ROBOMANIACS SRL, pe site-ul www.robomaniacs.ro , precum și achiziționarea produselor oferite de Couture, prin intermediul site-ului, se poate face cu sau fără cont.
Pentru a putea achiziționa produsele oferite de ROBOMANIACS SRL, prin intermediul site-ului, Clientul/Utilizatorul va trebui să accepte Termenii și Condițiile expuse în prezentul document.
ROBOMANIACS SRL are dreptul de a limita sau refuza accesul Clientului/Utilizatorului, analizând comportamentul de cumpărare a acestuia ( refuzul periodic al coletelor, refuzul la plată a produselor etc. ), dar și în cazul în care există suspiciune de fraudă.

Contul


Clientul/Utilizatorul poate achiziționa produsele de pe site-ul www.robomaniacs.ro , prin crearea unui cont, în prealabil. ROBOMANIACS SRL oferă și opțiunea de a achiziționa produsele fără cont. Contul se poate crea atât prin completarea unui formularâ. Clientul/Utilizatorul are dreptul de a fi informat cu privire la datele cu caracter personal pe care ROBOMANIACS SRL le prelucrează, consultând secțiunea GDPR.
În cazul în care Contul este creat de o persoană juridică, Clientul/Utilizatorul va acționa în numele acesteia și are obligația de a respecta termenii legali ai persoanei juridice.
Confirmarea creării Contului, se va face prin trimiterea unui e-mail de confirmare către Client/Utilizator, de către ROBOMANIACS SRL.

Comanda online


Clientul/Utilizatorul poate achiziționa produsele prin plasarea unor comenzi, exlusiv pe site. Acesta are obligația de a furniza corect și complet toate informațiile solicitate de ROBOMANIACS SRL, în vederea procesării comenzii. Prin finalizarea comenzii, Clientul/Utilizatorul consimte că toate informațiilor sunt corecte și complete, dar și că acceptă Termenili și Condițiile expuse în prezentul document.
Clientul/Utilizatorul are dreptul de a contacta ROBOMANIACS SRL, prin orice mijloc disponibil:

Pentru a-i oferi acestuia informații suplimentare cu privirea la produs;
Pentru a-i comunica anumite modificări cu privire la comandă (model, cantitate, adresă de livrare etc.)
Pentru a anula o comandă, dacă aceasta nu a fost încă expediată
ROBOMANIACS SRL are dreptul de a contacta Clientul/Utilizatorul, prin orice mijloc disponibil:

Pentru a-i oferi acestuia informații suplimentare cu privire la produs;
Pentru a valida disponibilitatea produselor și cantitatea acestora;
Pentru a solicita informații suplimentare cu privire la comandă, în cazul în care, informațiile oferite de Client/Utilizator sunt incorecte;
Pentru a confirma comanda
În cazul în care există o suspiciune de fraudă sau există informații cu privire la producerea unor daune, ROBOMANIACS SRLare dreptul de a refuza comanda Clientului/Utilizatorului, fără informarea acestuia.
În momentul în care Clientul/Utilizatorul achită contravaloarea comenzii (prin orice mijloc de plată disponibil), ROBOMANIACS SRL îl informează pe acesta prin mijloacele de comunicare disponibile.
Clientul/Utilizatorul are dreptul de a utiliza un singur voucher, cupon, cod (dacă acestea sunt oferite) o singură dată, în perioada campaniei promoționale.
ROBOMANIACS SRL preia comenzile de luni până vineri între orele 10:00 – 17:00 și se vor livra conform Termenilor și Condițiilor expuse în secțiunea – Livrarea produselor.

Livrarea produselor


Produsele sunt livrate oriunde în țară (România) , prin curier, doar în zilele lucrătoare. Termenul de livrare este de 3 – 5 zile lucrătoare. Livrarea se face după efectuarea plății, iar termenul de livrare curge de la primirea confirmării comezii. În cazul în care plata se face prin ramburs, termenul de livrare curge de la primirea confirmării comezii. În cazul produselor care nu sunt în stoc, însă se pot comanda din stocul furnizorului termenul de livrare a produselor, având în vedere că produsele sunt doar pe comandă directă de la furnizor, va fi comunicat ulterior.

Clientul/Utilizatorul are obligația de completa corect informațiile cu privire la livrare și doar o singură adresă de livrare.
ROBOMANIACS SRL nu răspunde de pierderea sau întârzierea livrării, dacă acestea sunt cauzate de situații care nu țin de acesta.
ROBOMANIACS SRL nu își asumă nici o responsabilitate, în cazul în care Clientul/Utilizatorul nu se află la adresa menționată sau nu poate fi contactat de către curier.
ROBOMANIACS SRL are dreptul de a refuza comanda în cazul în care există suspiciune de fraudă sau există un istoric al Clientului/Utilizatorului cu privire la comenzile refuzate.
Clientul/Utilizatorul are drepul de a fi informat cu privire la costul de livrare a produselor, iar acest cost de livrare este suportat în totalitate doar de către Client/Utilizator.
În cazul în care produsul nu poate fi livrat/înlocuit sau în cazul în care clientul nu dorește înlocuirea produsului, ROBOMANIACS SRL are obligația de a informa clientul și de returna contravaloarea acestuia (contravaloarea este suma încasată de la Client/Utilizator) în termen de maximum 14 de zile calendaristice de la recepționarea produsului.

Plata produselor


Clientul/Utilizatorul va achita contravaloarea produselor conform prețului menționat pe site. În cazul în care din anumite erori umane sau tehnice, prețul nu este corect și complet, ROBOMANIACS SRL are obligația de a informa Clientul/Utilizatorul cu privire la această situație, prin orice mijloc disponibil. Clientul/Utilizatorul poate folosi o singură dată, în campania promoțională, voucher-ul, cuponul sau codul de reducere, oferit de Robomaniacs.

ROBOMANIACS SRL va transmite Clientului/Utilizatorului, factura în format electronic prin e-mail la adresa furnizată de Client/Utilizator și factura în format fizic în coletul care conține produsul.
În cazul în care ROBOMANIACS SRL oferă cupoane/vouchere cadou, fiecare cupon/voucher va aplicat individual. În cazul în care Robomaniacs sesizează faptul că au fost aplicate mai multe cupoane/vouchere cadou, nerespectându-se, în acest caz, aspectul menționat mai sus, Robomaniacs poate anula comanda cu notificarea, în prealabil, a clientului.

Prețul fiecărui produs de pe site-ul robomaniacs.ro conține TVA.

Modalități de plată

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

Magazinul online https://coutureforgentlemen.ro/ foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata prin ramburs

Returnarea produselor


Conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice care achiziționează produse prin intermediul magazinelor online ”Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Clientul/Utilizatorul poate returna produsele doar în situația în care:

– Produsul nu este conform specificațiilor de pe site
– Produsele au fost livrate eronat
– Produsele au sunt defecte

Clientul/Utilizatorul are obligația de a notifica ROBOMANIACS SRL cu privire la intenția de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare, atât email la adresa retur@robomaniacs.ro sau completând formularul de mai jos, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Depășirea termenului de 14 zile calendaristice, duce la refuzul returnării produsului/produselor.

Clientul/Utilizatorul are obligația de a returna produsul în stare perfectă, exact cum l-a primit, în ambalajul original și cu toate accesoriile intacte, de asemenea cu toate documentele însoțitoare. Dacă componentele/echipamentele au urme de distrugeri, Clientul/Utilizatorul nu mai are dreptul de a returna produsul, prin urmare ROBOMANIACS SRL poate refuza returnarea produsului.

ROBOMANIACS SRL va trimite curierul să ridice produsele retur, la adresa declarată în comandă. Returul este gratuit. După recepționarea returului și constatarea că sunt îndeplinite obligațiile de retur, ROBOMANIACS SRL începe procesul de returnare a contravalorii produselor. Termenul de returnare a contravalorii produselor este de 14 zile calendaristie de la primirea produselor retur.

În cazul în care Clientul/Utilizatorul, după returnarea produsului, dorește un alt produs sau returnarea produsului din cauza motivelor menționate mai sus, însă ROBOMANIACS SRL nu dispune de alt produs conform specificațiilor clientului, Robomaniacs are obligația de a returna contravaloarea produsului în termen de 14 zile calendaristice, de la informarea acestuia cu privire la indisponibilitatea produsului.

ROBOMANIACS SRL nu suportă, sub nici un fel, contravaloarea oricărui serviciu suplimentar. În cazul în care ROBOMANIACS SRL oferă transport gratuit, acest lucru fiind specificat la finalizarea comenzii, returul sau schimbul, sunt gratuite.

În cazul înlocuirii produsului, mai întâi Clientul/Utilizatorul are obligația de a returna produsul asa cum l-a primit. După recepționarea și constatarea că produsul este conform cerințelor de mai sus, ROBOMANIACS SRL trimite către Client/Utilizator, produsul dorit de acesta. În cazul în care este o diferență de preț între primul produs și produsul dorit la schimb, Clientul/Utilizatorul va achita diferența conform documentelor însoțitoare sau, după caz, ROBOMANIACS SRL va returna diferența de preț într-un cont bancar indicat de Client/Utilizator.
ROBOMANIACS SRL își rezervă dreptul de a refuza livrarea produselor clienților care au abuzat de politica de retur sau care au comandat și refuzat primirea produselor.

Pentru returnarea produsului se va completa formularul de retur pus la dispoziția Clientului/Utilizatorului, de către ROBOMANIACS SRL.

Livrare oriunde in România

Garantăm expediere rapidă 100%

Posibilitate de retur

Simplu și ușor

Sute de modele

Găsesti rapid produsul dorit

Plată Rapidă și Sigură

Ai posibilitatea să plătești rapid și sigur cu cardul