Politica de retur

Conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice care achiziționează produse prin intermediul magazinelor online ”Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Clientul/Utilizatorul poate returna produsele doar în situația în care:

– Produsul nu este conform specificațiilor de pe site
– Produsele au fost livrate eronat
– Produsele au / sunt defecte

Clientul/Utilizatorul are obligația de a notifica ROBOMANIACS SRL cu privire la intenția de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare, atât email la adresa comenzi@robomaniacs.ro sau completând formularul de mai jos, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Depășirea termenului de 14 zile calendaristice, duce la refuzul returnării produsului/produselor.

Clientul/Utilizatorul are obligația de a returna produsul în stare perfectă, exact cum l-a primit, în ambalajul original și cu toate accesoriile intacte, de asemenea cu toate documentele însoțitoare. Dacă componentele/echipamentele au urme de distrugeri, Clientul/Utilizatorul nu mai are dreptul de a returna produsul, prin urmare ROBOMANIACS SRL poate refuza returnarea produsului.

ROBOMANIACS SRL va trimite curierul să ridice produsele retur, la adresa declarată în comandă. Returul este gratuit. După recepționarea returului și constatarea că sunt îndeplinite obligațiile de retur, ROBOMANIACS SRL începe procesul de returnare a contravalorii produselor. Termenul de returnare a contravalorii produselor este de 14 zile calendaristie de la primirea produselor retur.

În cazul în care Clientul/Utilizatorul, după returnarea produsului, dorește un alt produs sau returnarea produsului din cauza motivelor menționate mai sus, însă ROBOMANIACS SRL nu dispune de alt produs conform specificațiilor clientului, Robomaniacs are obligația de a returna contravaloarea produsului în termen de 14 zile calendaristice, de la informarea acestuia cu privire la indisponibilitatea produsului.

ROBOMANIACS SRL nu suportă, sub nici un fel, contravaloarea oricărui serviciu suplimentar. În cazul în care ROBOMANIACS SRL oferă transport gratuit, acest lucru fiind specificat la finalizarea comenzii, returul sau schimbul, sunt gratuite.

În cazul înlocuirii produsului, mai întâi Clientul/Utilizatorul are obligația de a returna produsul asa cum l-a primit. După recepționarea și constatarea că produsul este conform cerințelor de mai sus, ROBOMANIACS SRL trimite către Client/Utilizator, produsul dorit de acesta. În cazul în care este o diferență de preț între primul produs și produsul dorit la schimb, Clientul/Utilizatorul va achita diferența conform documentelor însoțitoare sau, după caz, ROBOMANIACS SRL va returna diferența de preț într-un cont bancar indicat de Client/Utilizator.
ROBOMANIACS SRL își rezervă dreptul de a refuza livrarea produselor clienților care au abuzat de politica de retur sau care au comandat și refuzat primirea produselor.

Pentru returnarea produsului se va completa formularul de retur pus la dispoziția Clientului/Utilizatorului, de către ROBOMANIACS SRL.

Retur
Livrare oriunde in România

Garantăm expediere rapidă 100%

Posibilitate de retur

Simplu și ușor

Sute de modele

Găsesti rapid produsul dorit

Plată Rapidă și Sigură

Ai posibilitatea să plătești rapid și sigur cu cardul